Over MBO City

Wie, wat, waar is MBO City?

Vier ‘de dag van het mbo’ op MBO City 2017!

Op donderdag 23 november 2017 opent MBO City om 08:30 uur haar deuren bij Theater Orpheus in Apeldoorn. U leest het goed; dit jaar op een nieuwe locatie én met nieuwe elementen (nog meer ruimte voor praktijkkennis). Maar verder vooral veel vertrouwde en ijzersterke ingrediënten. Zoals presentaties van gerenommeerde sprekers, verdiepende workshops en kleinere sessies met vakinhoudelijke deskundigen op belangrijke onderwijsthema’s. En de uitgelezen kans om de verkiezing van de Landelijke Ambassadeur van het mbo 2017 (oftewel de Uitblinker van het Jaar) bij te wonen. 

U bent er toch ook bij, op donderdag 23 november?

Het programma van MBO City 2017

De programmering is bijna rond. Op deze website staan de namen van de sprekers en presentaties die op dit moment bekend zijn. Elke week wordt de informatie aangevuld. Kijk dus regelmatig op deze site voor het meest recente overzicht.

De dag van het mbo

Deze editie brengt nog meer dan ooit de belangrijke ‘stakeholders’ van het mbo samen. Om deze unieke verbinding luister bij te zetten organiseren MBO Academie, MBO Raad en SBB samen onder de vlag van Ditismbo ‘De dag van het mbo’. Het doel: samen het mbo vieren en aan de samenleving laten zien hoe creatief, toekomstgericht en waardevol het middelbaar beroepsonderwijs is.

Theater Orpheus

Niet Ede, maar Apeldoorn. Geen filmzalen, maar het theater. Jazeker, MBO City was toe aan een nieuw jasje en koos Theater Orpheus om voor één dag het middelpunt te zijn van alles dat en iedereen die met het mbo te maken heeft. Dit schitterende gebouw heeft drie prachtige theaterzalen, elk met een eigen sfeer, en vele subruimtes. En dat allemaal centraal gelegen en goed bereikbaar.

Themapleinen

SBB, OCW en MBO Raad trekken tijdens MBO City gezamenlijk op. Dit doen zij door een drietal themapleinen in te richten waar de bezoekers met diverse stakeholders in gesprek kunnen gaan over een specifiek thema. Het is ook de plek waar mbo scholen elkaar good practices kunnen laten zien.

Aanmelden!

Wilt u verzekerd zijn van een ticket voor de meest inhoudelijke stedentrip van het jaar? Klik dan hier!

Aanmelden