Locatie

Hoe komen we bij Theater Orpheus?
THEATER ORPHEUS
Churchillplein 1
7314 BZ te Apeldoorn
 

Niet Ede, maar Apeldoorn. Geen filmzalen, maar het theater. Jazeker, MBO City was toe aan een nieuw jasje en koos Theater Orpheus om voor één dag het middelpunt te zijn van alles dat en iedereen die met het mbo te maken heeft. Dit schitterende gebouw heeft drie prachtige theaterzalen, elk met een eigen sfeer, en vele subruimtes. 
Theater Orpheus ligt aan de rand van het Apeldoornse stadscentrum en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer.

Parkeren 
Orpheus heeft twee parkeergarages op loopafstand. Beiden zijn dankzij een lift geschikt voor mindervalide gasten en rolstoelgebruikers. De garages zijn zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag geopend en voorzien van camerabewaking.

Let op!
Vanaf 09:30 uur kunnen wij niet garanderen dat er voldoende ruimte is in Parkeergarage Orpheus. U kunt uitwijken naar Parkeergarage Museum Centrum. U ontvangt voor beide garages een uitrijkaart.

Openbaar vervoer
In de buurt van Orpheus bevinden zich diverse bushaltes. Vanaf busstation / treinstation Apeldoorn doet u ongeveer 5 minuten over de reis naar een halte in de directe omgeving van Congrescentrum Orpheus. Kijk op www.9292.nl voor actuele reistijden voor het openbaar vervoer.

Pendelbussen
Ook dit jaar zet MBO City weer pendelbussen in vanaf het station tot aan de voordeur van Theater Orpheus. De bussen zijn van de firma Connexxion en kunt u herkennen aan het logo van MBO City. Volg vanuit de stationshal de borden uitgang Centrum Noordzijde, richting de taxi standplaats. Loop naar de taxi standplaats. Tegenover de taxi standplaats ziet u het gele bord “tijdelijke bushalte flixbus”. Hier staan de pendelbussen naar Orpheus. De bussen rijden ’s ochtends tussen 08:15 uur en 10:00 uur. Vanaf 15:30 uur kunt u deze bus weer in de andere richting op zien gaan. De laatste bus vertrekt om 17:00 uur. 

Fiets
U kunt uw fiets onbewaakt stallen aan de voorkant van het gebouw of u kiest voor de bewaakte fietsenstalling in de kelder links naast ingang Zuid.

Voor het navigatiesysteem
Kies voor uw navigatiesysteem het adres van de parkeergarage Orpheus of Museum Centrum:
Parkeergarage Orpheus
420 plaatsen, twee minuten lopen
Soerenseweg 10, Apeldoorn (7314 CD)
Parkeergarage Museum Centrum
700 plaatsen, vijf minuten lopen
Roggestraat 133, Apeldoorn (7311 CC)