Programma

Hier kunt u binnenkort het blokkenschema vinden!

De Dag van het mbo is een festival voor het hoofd en het hart. ’s Ochtends en ’s middags kunt u in het Apeldoornse Theater Orpheus TED-talkachtige presentaties volgen van gerenommeerde sprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven, dan wel experts van het ministerie van OCW of het onderwijs. Hun bijdragen gaan over thema’s en ontwikkelingen die op dat moment het middelbaar beroepsonderwijs kleuren. Zo kunt u terecht bij vijf hotspots voor een Eerste Hulp bij Onderwijs. Ideaal als u een concrete vraag heeft. Verder zet OCW op een rij wat de stand van zaken is rond de uitvoering van de afspraken uit het Bestuursakkoord en de Kwaliteitsafspraken en kunt u met vertegenwoordigers van SBB praten over de arbeidsmarkt van de toekomst.

Daarnaast zijn er kleinere sessies waarin vakinhoudelijk deskundigen de diepte in gaan en 1-op-1 met u sparren over diverse thema’s en onderwerpen. Deze inhoudelijke onderdelen worden naast elkaar en met wisselende aanvangstijden geprogrammeerd. U kunt hierdoor uw eigen programma samenstellen en u zo op verrassende wijze laten informeren en inspireren over alles wat het mbo zo krachtig en prachtig maakt, zoals hybride leeromgeving, internationalisering, leven lang ontwikkelen en de practoraten.

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het indelen van het prachtige aanbod. Zodra wie hier meer over weten, delen wij dit via deze pagina! En dan kan het puzzelen beginnen!