Karin Boon en Dan LeFay

Psycholoog Karin Boon en Perceptueel manipulator Dan LeFay

Karin Boon en Dan LeFay

Psycholoog Karin Boon en Perceptueel manipulator Dan LeFay

Achtergrondinformatie

Help, ze kijken naar me!
Voor een klas van 20 ongeïnteresseerde pubers staan. Een vergadering inleiden, waarbij de deelnemers popelen om weg te rennen. Een speech geven voor een kritische vriendenclub. We kennen ze allemaal, deze situaties waarin je je, zacht uitgedrukt, niet op je gemak voelt. Het lijkt wel alsof je publiek dat merkt. En dat klopt: je ongemak wordt uitgestraald door allerlei signalen die je uitzendt met je lichaam, zonder dat je je hiervan bewust bent. Het publiek pikt dat op en stemt zijn signalen hier ook weer op af. Kortom: ellende.

Dat het anders kan, laten psycholoog Karin Boon en ‘perceptueel manipulator’ Dan LeFay zien op MBO City. Zij tonen u hoe u uw lichaamstaal ten goede kunt gebruiken om zekerder over te komen voor een groep. ‘Gebruik van bepaalde gebaren, oogcontact, manieren van staan, helpen je door een presentatie of les’, stelt het duo. ‘Inzicht krijgen in de lichaamstaal van anderen zorgt ervoor dat je hen beter begrijpt. Haal meer uit wat je ziet, bereik meer met wat je toont!’

Over de sprekers

Karin Boon werkt als psycholoog in haar eigen bedrijf Brain-date.

Dan LeFay is perceptueel manipulator en spreker. Hij verzorgt al meer dan 15 jaar bedrijfsmatige presentaties waarin hij de kracht en valkuilen van onze observatie en perceptie demonstreert.

Boon en LeFay werken samen bij LeFayMagic en geven presentaties en workshops voor het bedrijfsleven en het onderwijs.

Terug naar programma Terug naar sprekers