Hans van der Loo

Positieve energie: het geheim van extreem succesvolle teams

Hans van der Loo

Positieve energie: het geheim van extreem succesvolle teams

Achtergrondinformatie

Positieve energie: het geheim van extreem succesvolle teams

Wat is het geheim van extreem goed presterende teams? Ligt dat in de toepassing van nieuwe, exponentieel groeiende technologie? In het bedenken van vernieuwende business modellen? Of het toepassen van nieuwe werkmethoden? Nee, zo blijkt uit jarenlang onderzoek naar de succesfactoren van extreem succesvolle teams. Het geheim ligt niet in nieuwe dingen en werkmethodes, maar in de positieve energie van mensen. Maar waar haalt u die energie vandaan? Hoe zorgt u dat u bestaande energielekken in uw team en organisatie weet te dichten? En hoe zet u energie om in klinkende prestaties? U hoort het in een eveneens klinkende presentatie van Hans van der Loo.


Over de spreker

Hans van der Loo is co-founder van een bureau gericht op snelle gedragsverandering in organisaties (betterday) en van een bureau om menselijke energie te meten en te activeren (EnergyFinder). Hij is (co)auteur van managementbestsellers als ‘Kus de visie wakker’, ‘Waar haal je de energie vandaan?’, ‘Musk Mania’ en het binnenkort te verschijnen ‘Wavemakers’.


Verdiepingssessie

Aansluitend aan de presentatie kunt u in de Oranjezaal in gesprek met Hans van der Loo. In deze verdiepingssessie kunt u persoonlijk ingaan op de besproken onderwerpen.

 

Terug naar programma Terug naar sprekers