Nelleke Lafeber

Ambassadeurs en de toekomst Kennispunt mbo

Nelleke Lafeber

Ambassadeurs en de toekomst Kennispunt mbo

Achtergrondinformatie

Ambassadeurs en de toekomst Kennispunt mbo Onderwijs & Examinering

In deze workshop wordt u meegenomen in de actuele ontwikkelingen rondom de kwalificatiestructuur: hoe staat het met de invoering van de herziene kwalificatiedossiers, keuzedelen en certificaten?

Er is ruimte om al uw vragen over onderwijs en examinering te stellen. Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over de invulling van het nieuwe Kennispunt mbo Onderwijs & Examinering. Dit Kennispunt heeft als doel scholen de ondersteunen bij de invoering van wet- en regelgeving. Waar heeft u behoefte aan en hoe kunnen we dit kennispunt inrichten? Ambassadeurs IHKS zijn in het bijzonder uitgenodigd.

 

Over de spreker

Nelleke Lafeber, projectleider van het nieuwe Kennispunt mbo onderwijs & examinering. Mbo-scholen ondersteunen bij de invoering van nieuwe wet- en regelgeving, kennisdeling organiseren, goede praktijkvoorbeelden delen is de missie van het kennispunt. Hierbij trekt het kennispunt graag samen op met de scholen en wil graag van hen weten waar zij behoefte aan hebben, zodat we de dingen doen waar u ook echt om vraagt.

 

 

Terug naar programma Terug naar sprekers