Harry Piekema

Goedlachse ‘ex-supermarktmanager’…. Acteur, coach en trainer in het bedrijfsleven

Harry Piekema

Goedlachse ‘ex-supermarktmanager’…. Acteur, coach en trainer in het bedrijfsleven

Achtergrondinformatie

Laat jezelf zien – persoonlijke kracht in communicatie
Jarenlang was hij het gezicht van Albert Heijn. Maar Harry Piekema is zoveel meer dan die olijke supermarktmanager. Hij is, naast acteur, ook coach en trainer in het bedrijfsleven. Die combinatie maakt hem de ideale afsluiter van het dagprogramma van MBO City. In de beste MBO City-traditie en op onnavolgbare wijze laat Piekema zien hoe geloofwaardigheid, betrokkenheid, besluitvaardigheid en humor samen kunnen gaan op de werkvloer.

Van moderne leiders en leidinggevenden wordt verwacht dat ze ‘zichzelf laten zien’, stelt Piekema. Dit is een opdracht die we allemaal op een verschillende manier uitvoeren, maar die altijd gepaard gaat met de vraag: wat laat ik van mijzelf zien en wat niet? Het is eigenlijk een vereiste te bepalen welke kanten van jezelf effectief zijn en welke persoonlijke kenmerken je functie vergt. En het is cruciaal om een persoonlijke strategie uit te zetten voor directe communicatie.

In zijn presentatie geeft Piekema u een uniek inkijkje in de persoonlijke kracht in communicatie. Het belooft een prikkelend verhaal te worden over hoe ‘echt’ acteurs proberen te zijn, en hoeveel er onbewust, soms goed en soms slecht, geacteerd wordt in het dagelijkse leven.

Over Harry Piekema
Harry Piekema is (stem)acteur, televisiepresentator, toneelspeler, regisseur, coach en trainer. Hij was van 2004 tot en met 2014 te zien als supermarktmanager in reclamespotjes van de Nederlandse supermarkt Albert Heijn. Vanaf oktober staat hij in het theater met zijn cabaretprogramma Man wil trap op met lampje.

Terug naar programma Terug naar sprekers