Toine van Peperstraten

Dagvoorzitter

Toine van Peperstraten

Dagvoorzitter

Achtergrondinformatie

Nadat in eerdere edities van MBO City Tom van ’t Hek en Rob Trip de nobele taak van dagvoorzitter op zich namen, heeft de organisatie ook dit jaar een zeer aansprekende persoonlijkheid weten te strikken: Toine van Peperstraten. Gedurende de gehele dag zal deze presentator pur sang u door het programma leiden en diverse sprekers het vragenvuur nader aan de schenen leggen.

Toine (1967) is van oorsprong bedrijfskundige, maar heeft zijn hart verpand aan de sport. In 1994 werd hij dan ook presentator bij NOS Studio Sport. Verder presenteerde hij jarenlang iedere zondagmiddag Langs de Lijn op Radio 1. In 2013 ging hij een nieuw avontuur aan en maakte de overstap naar Fox Sports. Twee jaar later kwam SBS6/Veronica daarbij. Bij abonneezender Fox Sports houdt Toine zich voornamelijk bezig met de eredivisie. Bij SBS6/Veronica is hij presentator van de Champions League en wedstrijden van het Nederlands elftal.

Toine heeft naast sport nog een grote passie: muziek. Hij is dan ook regelmatig te horen op Radio 10. In het verleden was hij ook actief voor onder meer Radio 2, 3FM en Radio Veronica. Hij is verder ambassadeur van de Special Olympics. Deze stichting zet zich in om sporten voor mensen met een verstandelijke beperking mogelijk te maken. Al met al een fraai palmares, waar nu ook het dagvoorzitterschap van MBO City op mag prijken.

 

Terug naar programma Terug naar sprekers