Vael, van Weerdenburg & Scholte

Keuzedelencafé

Vael, van Weerdenburg & Scholte

Keuzedelencafé

Achtergrondinformatie

Keuzedelencafé                                                                                                                                                                             

Ziet u een regionale ontwikkeling die vraagt om een keuzedeel, maar weet u niet waar u moet beginnen? Of wilt u graag een keuzedeel aanbieden, maar is het keuzedeel nog niet gekoppeld aan de kwalificatie? Onze ontwikkelaars en keuzedelenexperts helpen u graag verder. In deze sessie kunt u met al uw vragen over het ontwikkelen van keuzedelen bij ze terecht.

Over de sprekers

Emmy Vael is teamleider van het team kwalificeren en examineren bij SBB. Emmy heeft veel ervaring met het ontwikkelen van de kwalificatiestructuur. Vanuit haar ervaring koppelt zij ruimte in de kwalificatiedossiers en keuzedelen aan herkenbaarheid en onderwijsuitvoering. Het vormgeven van nieuwe ontwikkelingen en innovaties binnen de regio en de sector is de uitdaging die zij en haar team graag aangaan.

Tim van Weerdenburg is onderwijskundig adviseur binnen team kwalificeren en examineren bij SBB. Sinds 2009 werkt hij samen met onderwijs en bedrijfsleven uit diverse sectoren om nieuwe producten in de kwalificatiestructuur te ontwikkelen en bestaande te actualiseren.

Lieke Scholte is werkzaam als beleidsadviseur onderwijs-arbeidsmarkt bij SBB. Onderdeel van haar takenpakket is de rol van projectleider van het expertteam keuzedelen. Het expertteam is actief in de elke regio en het aanspreekpunt voor onderwijs en bedrijfsleven. De experts ondersteunen, informeren en enthousiasmeren scholen en bedrijven bij het ontwikkelen van keuzedelen.

 

Terug naar programma Terug naar sprekers